Salon Schone Kunsten

Een schat uit Thailand!

Sabai Olie wordt gemaakt volgens een traditioneel recept, van meer dan 300 jaar oud. Het product is gemaakt van verzorgende olie met daaraan toegevoegd extracten van Lotus en Jasmijn.

Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand. Het land staat van oudsher bekend om de ‘Thaise Massages’. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een essentiële rol.
 
Huidverzorging
Sabai Olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid. Vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.  Sabai olie werkt als een balsem voor de huid en uw huid voelt satijnzacht aan. Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar; de huid ontspant en wordt zacht en soepel: een Thaise glimlach...

Gebruik bij huidaandoeningen Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai Olie bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos.

Sabai Olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met Sabai Olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai Olie zeer geschikt.