Salon Schone Kunsten

Eduard Gerlach, de grondlegger van Gehwol was in 1868 de pionier van de moderne voetverzorging. Hij ontwikkelde de eerste industrieel vervaardigde zalf ter voorkoming en verzachting van voetproblemen. Zo werd voetverzorging voor brede lagen van de bevolking toegankelijk. Nu is Gehwol een wereldwijd gekend merk van voetverzorging, geliefd om zijn directe probleemoplossende producten en innovatie.
 
Gehwol Fusskraft® omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. De producten bieden voor elk voetprobleem de juiste verzorging. Naast de actieve werkstoffen voor het specifieke voetprobleem bevatten de Fusskraft producten essentiële oliën van rozemarijn, bergden en lavendel, die zorgen voor frisse, zachte en gehydrateerde voeten en benen.
 
Gehwol med® omvat een specifieke groep,probleemoplossende producten met een bijzonder hoge werkzaamheid. Zij zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen van hardnekkige voetproblemen, zoals kloven, overmatige transpiratie en schimmel aandoeningen. Zij zijn zeer geschikt voor de verzorging van de diabetische voet.
De producten bevatten hoge concentraties natuurlijke werkstoffen, aangevuld met actieve werkstoffen zoals clotrimazol,farnesol en salicylzuur, voor een directe oplossing van het voetprobleem.