Home
Behandelingen
Producten
Neoderma
Webecos
Malu Wilz
Gehwol
Sabai Oil
Contact

Taking Beauty Back to Nature
Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "Schoonheid Terug Naar de Natuur Brengt."  Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

Planten en kruiden worden reeds duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het Neoderma onderzoekteam een natuurlijke huidverzorginglijn geschapen. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingrediënten gebruikt en tevens de modernste technologieën om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

Kruiden Cocktails
De Neoderma producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorginglijn. De Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruiden Cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking teneinde een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

Internationaal Erkend
Neoderma producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in hun werking en resultaten. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen Neoderma cosmetica in hun schoonheidssalons.

Neoderma Biopeeling
De Neoderma Biopeeling wordt toegepast bij de volgende aandoeningen:
 
Acné, rosacea, onzuivere of vette huid met mee-eters, grove poriën, pigmentvlekken, bruine en rode vlekken die ontstaan zijn door diepe ontstekingen, sproeten, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken, verslapte en slecht doorbloede (rokers)huid , rimpels.
    
Tevens is de Biopeeling preventief geschikt voor alle huidtypen
 
De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.
Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn)

 

 

 

 

 

Salon Schone Kunsten  | schonekunsten@ziggo.nl